Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o.

BASSO to firma, która od lat kultywuje pasję do jednego z najbardziej wszechstronnych produktów natury - jajka. Nasza oferta obejmuje zarówno produkty suche, takie jak jaja w proszku, żółtko w proszku i białko w proszku, jak i płynne - masa jajowa płynna pasteryzowana, białko płynne pasteryzowane oraz żółtko płynne pasteryzowane. Każdy z tych produktów jest odzwierciedleniem naszego dążenia do doskonałości i innowacyjności, oferując klientom z przemysłu spożywczego, farmaceutycznego i innych branż produkty najwyższej jakości, które wzbogacają każdą recepturę.

Usługi/Produkty:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina - odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno - Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.

Słowa kluczowe: producent białka w proszku producent albuminy w proszku producent jaj w proszku jaja w proszku producent żółtka w proszku

Dane firmy

Adres

ul. Miejscowość 201
33-388 Gołkowice Dolne

Województwo

Małopolskie

NIP

734-197-67-34

REGON

490003674

Telefon

(18) 446 32 27

E-mail

[email protected]

Strona WWW

https://www.basso.pl/